Maso
Při porcování se rozlišují následující díly.
1. Prasečí hlava
4. Krkovička
7. Vepřová pečeně
10. Bůček
13. Koleno
2. Lalok
5. Plecko
8. Panenská svíčková
11. Plec 
14. Nožičky
3. Hřbetní sádlo
6. Pečeně
9. Žebra
12. Kýta
15. Ocásek
„Schwein-Ganz“. Licencováno pod CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commo...
Při porcování se rozlišují následující díly.
1. Prasečí hlava
4. Krkovička
7. Vepřová pečeně
10. Bůček
13. Koleno
2. Lalok
5. Plecko
8. Panenská svíčková
11. Plec 
14. Nožičky
3. Hřbetní sádlo
6. Pečeně
9. Žebra
12. Kýta
15. Ocásek
„Schwein-Ganz“. Licencováno pod CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Schwein-Ganz.png#/media/File:Schwein-Ganz.png
Zobrazit

Maso  V této kategorii není žádné zboží.